Tuesday, November 19, 2013

Destinasi : Hard Rock Hotel Penang

Bersiaran dari Hard Rock Penang.

Dah lama nak bermalam di sini, kini baru dapat. Selalu Rainbow Paradise. Kali ini kita bertukar ke Hard Rock pulak. Tak kenal maka tak cinta, bila dah kenal, terus jatuh cinta. Dan terus cakap dgn En. Jun, lepas ni kita tukar rumah kedua lah... dari Paradise ke Hard Rock. Hahhahaa.... ingat tokey ayam proses ke yg kaya raya boleh buat hotel sbg rumah....

Dalam hati, patutlah org suka duduk sini... memang the best la, seluas-luas bilik Paradise, best lagi Hard Rock! Memang 5 star lah!


tika dan saat ini
cantik kan!

jom, nak keluar sebentar, jalan-jalan pasar malam feringgi...

4 comments:

  1. Wah kami pun tak sabar nak jenjalan ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. nani jalan lagi sakan...baby dah besar kan....

      Delete
  2. pernah menginap di hotel sebelahnya... wah, hard rock ada beach party...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekadar berjimba dgn air...kalo party buih, mmg xsesuai utk kita dan anak kecil.
      kaunter reception pun ada 'minuman' secara terbuka...sekadar usyar ada ke malay....????

      Delete